Festlokal            

Den nyrenoverade och uppfräschade föreningslokalen på Saimagatan 1.

Föreningen har en festlokal för uthyrning till de som bor på Saimagatan.

Lokalen finns på Saimagatan 1. Enligt brandmyndighetens bestämmelser får det vistas högst 25 personer i lokalen. Detta är något som absolut måste respekteras. Hyrestagaren ska ha tagit del av gällande brandföreskrifter.

Lokalen är utrustad med en servis för ca 25 personer (tallrikar, glas, koppar och bestick ). Det är inte tillåtet att laga mat i lokalen men det finns microvågsugn och spis för att värma upp eller hålla maten varm. Det finns även tillgång till kyl och frys.

 

Hyreskostnaden är 300 kr/gång plus en depositionsavgiften om 500 kr, vilken betalas när du får nyckeln. Du får tillgång till lokalen från kl. 12.00 festdagen till kl.12.00 nästa dag.

 

Hyrestagaren ansvarar för sina gäster i lokalen och utanför lokalen så att de kringboende inte störs av aktiviteten. Reglerna är att söndagar – torsdagar bryts strömmen genom en timer klockan 22.00 och på fredagar och lördagar brytes strömmen kl 23.00. I lokalen råder förbud för rökning, pälsdjur och övernattning.

 

Lokalen ska återlämnas välstädad, iordningställd och i samma skick som den var innan. I städningen ingår följande: avtorkning av bord och stolar, sopning och våttorkning av golv, städning av kök och toalett, tömning av papperskorgar,omhändertagande och borttransport av sopor samt att åtgärda eventuell nedskräpning utanför lokalen.

Städmaterial finns i lokalen. Knivar gafflar glas osv skall köras i diskmaskinen och ställas tillbaka på respektive plats. Även kyl eller frys skall vara tomma när ni lämnar tillbaka nyckeln

 

Hyrestagaren ansvarar för eventuell skadegörelse som kan uppstå i lokalen eller på inventarier i samband med uthyrningen. Uppkommen skada skall ersättas till sitt fulla dagsvärde och kommer i första hand att tagas från depositions-avgiften. Depositionsavgiften 500 kr återbetalas efter godkänd besiktning av städning och inventarier.

 

De som önskar hyra lokalen kan kontakta Cayan per sms på tel.nr: 072 877 55 75 eller meddela önskemålet på måndagar jämna veckor under expeditionstiden kl. 18.30 – 19.00.